Gratis auto stofzuigen bij de MR.Glow wasstraat

gratis auto stofzuigen wasstraat

Gratis auto stofzuigen bij de MR.Glow wasstraat

Voor iemand die auto rijdt is het vervelend als de auto van binnen vies is. Je wilt lekker een stukje rijden en dan zit je in de muffe lucht. Bij MR.Glow kan je na een wasprogramma de auto gratis stofzuigen. Het gratis stofzuigen van de auto kan gemakkelijk door onze professionele stofzuigers die wij voor je klaar hebben staan.

Waarom de binnenkant stofzuigen?

Het stofzuigen van de binnenkant van de auto gebeurt vaak wanneer het interieur er vies uit ziet. Kruimels en stof gaan er namelijk niet vanzelf uit. Toch is dit niet de enige reden waarom je de binnenkant schoon moet houden. Het interieur  zit namelijk vol met bacteriën. Uit onderzoek blijkt dat het interieur van de auto 9 keer viezer is dan een wc-bril. Dit is natuurlijk niet goed voor je gezondheid. Zo kan dus een onschuldig autoritje je gezondheid, of die van je naasten, achteruit brengen. Ook bevindt zich stof in de auto waar veel mensen niet tegen kunnen. Daarom is het dus heel belangrijk om je auto van binnen schoon te houden. Na een wasprogramma bij MR.Glow kan je gratis stofzuigen met onze professionele autostofzuigers.

Welke stappen neem je bij het stofzuigen?

Wij hebben hier een overzicht hoe je het beste het schoonmaken van de binnenkant van de auto kan doen. Zo krijg je het beste vuil uit je auto en ben je het snelste klaar.

Stap 1: De eerste stap is het uitzoeken van rommel in de auto. Sorteer wat je weg wilt gooien en wat er mag blijven. Er staan vlakbij de stofzuigers dan ook prullenbakken waar je het in kan gooien. Door je spullen te sorteren zuig je ook niet iets belangrijks op wat je nog wilde bewaren.

Stap 2: Verwijder de vloermatten uit de auto. Deze zijn vaak heel makkelijk eruit te halen door een kliksysteem of ze zitten los op de grond. Sla deze buiten de auto uit met een manklopper of tegen een muurtje aan. Hierdoor verwijder je al het stof uit de mat. Na dat alle matten geklopt zijn stofzuig je de matten nog apart buiten de auto. Dit is vooral nodig bij mensen die hun dieren meenemen. De meeste haartjes van een hond bijvoorbeeld blijven bij het afkloppen nog zitten.

Stap 3: Stofzuig de vloer van de auto. De matten liggen buiten en je kan nu dus overal bij. Je moet vooral goed in de hoeken stofzuigen waar de kruimels vast blijven zitten. Het is een idee om een tandenborstel of verfkwast mee te nemen voor de hoekjes. De kruimels kan je uit de hoeken halen en gemakkelijk weg zuigen.

Stap 4: Stofzuiger het overige interieur. Begin bij het interieur altijd bovenaan. Dan vallen overige kruimels op het zit gedeelte, maar daar moet je toch nog stofzuigen. Door dit te doen heb je geen extra werk, hierdoor werk je snel en efficiënt.

Stap 5: Je kan bij ons vochtige doekjes kopen. Om je dashboard een frisse geur te geven en schoon te maken. Vergeet geen plekken zoals je radio, leuning, schakelbak, bekerhouder, stuur en kilometerteller.

Kom snel langs bij MR. Glow en ervaar een professioneel wasprogramma. Wij hebben vaak veel kortingen en acties die op de website worden aangegeven. Na elk wasprogramma kan je gratis stofzuigen. Overweeg ook eens onze waspas!