Waarom je moet gaan voor een osmose water wasstraat

osmose water

Waarom je moet gaan voor een osmose water wasstraat

MR.Glow is een osmose water wasstraat. Het type water is een onderwerp dat, buiten auto detailers om, meestal wordt genegeerd. Je kiest een wasprogramma waarin het dak tot de velgen worden gereinigd, maar let je ook op welk water er wordt gebruikt bij het wasprogramma? In dit blogbericht bespreken wij de voordelen van osmose water voor je auto. Hierbij kijken wij naar hoe zuiver het water is en hoe het opdroogt.

Het effect van de  verschillende soorten water voor de auto

Je zal er niet snel naar vragen bij een wasstraat welk water zij gebruiken. Wij willen je laten inzien dat het eigenlijk best belangrijk is met welk water er wordt nagespoeld. We vergelijken hier de drie meest gebruikte soorten water bij het autowassen.

 • Autowassen met regenwater
  Regenwater is door het condenseren veel reststoffen kwijtgeraakt. Dit water beschikt dus haast niet over mineralen, metalen en andere zware stoffen. Het regenwater is niet vrij van stof, zand of biologisch materiaal.
 • Auto wassen met kraanwater
  Kraanwater bevat mineralen zoals, calcium, magnesium, natrium, sulfaten en kalium. Voor ons als mens en dier is dit bevat kraanwater mineralen die goed voor ons zijn. Voor de auto is kraanwater minder goed. Als het kraanwater opdroogt op de autolak krijg je lelijke vlekken.
 • Wassen met osmose water
  Na het schoonmaken van de auto wordt de auto door osmose water vlekvrij afgespoeld. Osmose water is het schoonste water uit dit rijtje. Alle mineralen (kalk, ijzer, magnesium en zout) zijn bij osmose water eruit gefilterd.

Osmose wasstraat van MR.Glow

Wij kiezen voor osmose water omdat deze het beste uit de test komt voor de auto vlekvrij af te spoelen. Osmose water is zo goed gefilterd, dat niet alleen de mineralen eruit gefilterd zijn zoals wij hierboven hebben beschreven. Ook virussen, bacteriën, pesticiden en medicijnen blijven achter in het filter. Wat er overblijft is super zuiver water.

Osmose water brengt veel voordelen met zich mee

 • Sterk reinigend vermogen.
 • Streep vrij op ramen.
 • Dringt diep in de poriën van het autoglas voor een mooiere glans.
 • Vuil hecht zich minder snel terug op het gereinigde oppervlak.
 • Droogt vlekvrij.
 • Het zuiverste water.

Ervaar zelf de voordelen van osmose water bij MR.Glow

Wij bieden bij MR. Glow vier verschillende wasprogramma’s aan. Naast dat je bij ieder wasprogramma gratis gebruik kunt maken van stofzuigers, mattenklop machines, luchtspuiten en poetsdoeken gebruiken we bij drie van de vier wasprogramma’s gebruik van osmose water. Nadat de auto is gewassen, spoelen wij je auto bij deze wasprogramma’s vlekvrij af met osmose water zodat er geen zichtbare vlekken achterblijven. Osmose water voor het drogen zorgt voor ongekende resultaten en om dit te bewijzen is onze wasstraat aan het eind voorzien van spiegels zodat je direct het resultaat van osmose water kunt bekijken!

Wil je een unieke ervaring bij ons beleven? MR. Glow gebruikt 100% meer water, zeep en wax dan bij andere wasstraten. De MR. Glow wasstraat is ook geschikt voor Cabrio daken. Wij zijn zeven dagen in de week beschikbaar voor jouw poetsbeurt.