Wasstraat Den Haag

Zoek je een wasstraat in Den Haag? Dan hebben wij vijf redenen waarom een ritje naar de wasstraat van Mr. Glow, net buiten Den Haag in Wassenaar, het meer dan waard is. Van gratis tanken tot het unieke Fire & Ice programma en premium Turtle Wax producten. Lees het allemaal in dit blogbericht.

Enige Turtle Wax Pro wasstraat in Nederland

Onze wasstraat nabij Den Haag is de enige in Nederland die gebruikt maakt van Turtle Wax Pro producten. Turtle Wax is de grootste producent en ontwikkelaar van autowas, autowax en alle daaraan relevante producten van sponzen tot de ultieme keramische coating. Naast dat we gebruik maken van premium producten van Turtle Wax Pro, worden deze ook nog eens toegepast door hoogwaardige machines van onder andere Kärger. Verder maken we gebruik van osmose water wat zorgt voor een vlekvrij opdrogen. Kortom, een bezoek aan onze wasstraat is daarom een garantie voor een schone auto. Als dat de moeite niet waard is boven een wasstraat in Den Haag, hebben we nog meer redenen om naar Wassenaar te komen…

Gratis wassen bij tankbeurt Shell Wassenaar

Wij hebben meerdere doorlopende kortingsacties waaronder het gratis wassen in de wasstraat bij een tankbeurt. Als je elke donderdag minimaal 25 liter tankt bij het Shell pompstation op hetzelfde terrein, mag je bij ons gratis door de wasstraat! Voor of na je werk door de wasstraat? Dan profiteer je tijdens de spits van 50% korting! Meer acties vind je op onze actiepagina.

Het unieke Fire & Ice wasprogramma

Wij bieden het unieke Fire & Ice wasprogramma. Geniet van spectaculaire effecten, terwijl onze wasstraat je auto op een professionele manier wast met alleen de beste producten van Turtle Wax. In het programma wordt ook de bodem van je auto en de velgen meegepakt. Als kerst op de taart wordt de auto in de wax gezet om het resultaat zo lang mogelijk te behouden en vervolgens met 8 drogers gedroogd. Bekijk hieronder een voorproefje van het Fire & Ice wasprogramma;

Verder kun je na het autowassen gratis gebruik maken van poetsdoeken, krachtige dubbele stofzuigers, luchtspuiters, mattenkloppers en afvaldump.

Kans op het zien van supercars  

Naast dat coureur Junior Strous vaak aanwezig is bij de wasstraat van Mr. Glow met zijn BMW M6 GT3, zit er op hetzelfde terrein ook een autopoetsbedrijf genaamd PoetsLAB. Dit bedrijf voorziet in professionele poetsbeurten en herstelwerkzaamheden. Het is dan ook niet uitzonderlijk dat hier mooie auto’s, snelle auto’s en/of zelfs supercars staan.

100% krasvrij garantie

Onze wasstraat geeft geen krassen doordat wij niet met borstels werken maar met moderne en geavanceerde apparatuur. Rij gerust met een nieuwe auto door onze wasstraat en ervaar zelf de kwaliteit van onze wasbeurten. Automaat of handgeschakeld, cabrio of geen cabrio. Alle typen auto’s kunnen gerust door onze wasstraat.

Goedkoop autowassen met onze carwash abonnement

Met de carwash abonnement van Mr. Glow kun je onbeperkt door de wasstraat voor maar €28 per maand. Het Fire & Ice programma t.w.v. €22 per wasbeurt valt hier ook onder. Verder kun je elk weekend vlekken en krassen gratis laten verwijderen door onze poetsboys en mag je gratis gebruik maken van al onze apparatuur om je interieur te reinigen. 

Wasstraat in Den Haag of Wassenaar?

Als je nu nog niet overtuigd bent waarom je Mr. Glow moet kiezen boven een wasstraat in Den Haag weten we het ook niet meer. We hopen je snel te zien!