Carwash abonnement: Onbeperkt wassen met waspas

Carwash abonnement: Onbeperkt wassen met waspas

Regelmatig je auto wassen is een goede gewoonte. Vuil wat blijft zitten, kan op den duur schade veroorzaken. Maar wat voor sommige een ontspannend klusje is, voelt voor veel mensen als een tijdrovende verplichting. Daarom kun je bij Mr. Glow nu een waspas bestellen. Een carwash abonnement waarmee je in vier minuten door de carwash raced en meteen weer door kunt, zo vaak je wilt.

Wat kost een carwash abonnement?

Bij Mr. Glow kun je voor €28,- per maand onbeperkt je auto laten wassen. Voor dit bedrag krijg je onbeperkt toegang tot het exclusieve Fire&Ice wasprogramma, wat normaal €22,- per wasbeurt is. Je auto is altijd binnen vier minuten weer schoon. Ideaal als je nog even door de wasstraat wil voor die belangrijke afspraak of even snel na het tanken. Met een waspas heb je nooit meer een excuus voor een vieze auto!

Voordelen Mr. Glow waspas

Behalve altijd in een stralend schone auto rijden zijn er nog meer voordelen aan een waspas bij Mr. Glow. Zo zijn er vele gratis extra’s en is je administratie een stuk overzichtelijker. Enkele voordelen van een carwash abonnement bij Mr. Glow:

  • Gratis gebruik van poetsdoeken, krachtige dubbele stofzuigers, luchtspuiters, mattenkloppers en afvaldump.
  • Kom je in het weekend? Dan krijg je gratis vlek- en krasverwijdering van onze Poetsboys.
  • Een overzichtelijke administratie door één factuur per maand. Geen losse bonnetjes meer.
  • Genieten van de voordelen van professionele Turtle Wax producten.
  • Tijd besparen met een intensieve wasbeurt die in slechts vier minuten klaar is.
  • Nooit meer zelf je auto wassen.

 

Hoe vaak moet je je auto wassen?

Het regelmatig wassen van je auto is belangrijk voor goed onderhoud. Hoe vaker je hem wast, hoe beter. Het advies van de BOVAG luidt je auto minimaal eens per week te wassen om lakschade te kunnen voorkomen. Vuil wat lang blijft zitten, kan namelijk je lak en rubbers aantasten. Met name het zuur in vogelpoep kan permanente schade veroorzaken. En wat dacht je van insecten, boomhars en het rondwaaiende Sahara zand dat een gele laag op je auto achterlaat? Allemaal vuil dat je liever niet te lang wilt laten zitten.

Hoe werkt een carwash abonnement?

Als je de waspas hebt aangevraagd, kun je deze de volgende dag al ophalen bij de balie van het naastgelegen Shell station aan de Rijksstraat 447 in Wassenaar. Geen zorgen, dit is de enige keer dat je naar de balie hoeft. Met de waspas rijd je zo door de slagboom van de wasstraat. De waspas staat op kenteken, alleen jouw auto kan er dus gebruik van maken. Aan het einde van de maand krijg je een factuur per mail.

De waspas van Mr. Glow staat voor gemak en goede service. Je bespaart tijd en zorgt goed voor je auto. Nog vragen? De Poetsboys helpen je graag verder.

Vraag de Mr. Glow waspas aan