Nieuw

Ongelimiteerd jouw auto wassen met de waspas

  • Een jaar lid vanaf 35,- per maand.
  • Onbeperkt toegang tot ons exclusieve Fire & Ice wasprogramma t.w.v. 26,- per wasbeurt en/of onze wasboxen
  • Ieder weekend gratis vlek- en krasverwijdering door de poetsboys.
  • Maak gratis gebruik van poetsdoeken, krachtige dubbele stofzuigers, luchtspuiters, mattenkloppers en afvaldump.
Waspas kiezen

Kies je waspas

Waarom een waspas?

Veel gestelde vragen

Het afgesloten jaar abonnement is kenteken gebonden. Je kunt alleen wassen met het kenteken waarvoor een abonnement is afgesloten. Het kenteken vind je voor op de waspas. Indien je wast met een andere auto/kenteken op je kenteken gebonden waspas, dan word per nieuw kenteken automatisch € 35,- (incl. BTW) per maand bij je bestaande jaar abonnement toegevoegd en in rekening gebracht.

Mocht je willen opzeggen, denk er dan aan om 5 dagen voor het verloop van je jaarabonnement op te zeggen via: waspas@mrglow.nl

Wij garanderen dat onze wasstraat geen krassen veroorzaakt in je lakwerk. Dit garanderen wij met de Mr.Glow 100% krasvrij garantie.

Opzeggen na een jaar
Stuur minimaal 5 dagen voor het verloop van je jaarabonnement een mail naar: waspas@mrglow.nl

Bij het aanvragen van je abonnement betaal € 35,-. Hiermee is je bankrekening geverifieerd. Het is gelijk mogelijk om unlimited te wassen. Een maand na je inschrijving zal de eerst volgende maandelijkse automatisch incasso plaatsvinden.

Iedere opvolgende maand na de datum van inschrijving zal de incasso van € 35,- (incl. BTW) plaatsvinden.

Als er een veelvoud van € 35,- word afgeschreven dan heeft u met meerdere kentekens op een waspas gewassen. Per kenteken word maandelijks € 35,- (incl. BTW) in rekening gebracht en automatisch geïncasseerd. Indien u een kenteken wilt opzeggen, stuur minimaal 5 dagen voor het verloop van je jaarabonnement een mail naar: waspas@mrglow.nl

Ja. Je ontvangt iedere maand na de incasso een mail met de factuur.

De waspas kan je de eerste werkdag na je bestelling, na 12.00, ophalen aan de balie van het Shell Station aan de Rijksstraat 447 in Wassenaar.

Je jaarabonnement wordt na 12 maanden automatisch verlengd.

Stuur je naam en kenteken door naar waspas@mrglow.nl. Wij zullen je zoekgeraakte waspas blokkeren. Binnen 5 werkdagen kan je een nieuwe waspas ophalen bij de Shell balie op ons terrein: https://www.shellwassenaar.nl.

Uw waspas is kenteken gebonden. Indien u met meerdere kentekens tracht te wassen op een kentekengebonden waspas zal ieder gebruikt kenteken worden bijgeschreven op uw jaarabonement a 35,- euro per maand.

Mail: waspas@mrglow.nl
Bel: +316 23 93 28 24 of: +316 28 51 05 68

Het afgesloten jaarabonnement is kenteken gebonden. Je kunt alleen wassen met het kenteken waarvoor een abonnement is afgesloten. Het kenteken vind je voor op de waspas. Indien je wast met een andere auto/kenteken op je kenteken gebonden waspas, dan word per nieuw kenteken automatisch € 35,- (incl. BTW) per maand bij je bestaande jaar abonnement toegevoegd en in rekening gebracht.

Indien er na intern onderzoek fraude met een waspas geconstateerd wordt doen wij direct aangifte bij de politie. Er wordt €500,- (incl. BTW) administratie en onderzoek kosten in rekening gebracht.

Mocht je willen opzeggen, denk er dan aan om 5 dagen voor het verloop van je jaarabonnement op te zeggen via: waspas@mrglow.nl

Klanten aan het woord

Join de Unlimited Waspas Club

Onbeperkt toegang tot ons exclusieve Fire & Ice wasprogramma t.w.v. 22,- per wasbeurt en/of onze wasboxen

Waspas kiezen