Wasstraat Scheveningen

Gratis auto wassen in onze wasstraat in Scheveningen. Het kan echt. Onze carwash Mr. Glow heeft altijd acties en kortingen. Verder hebben we het exclusieve Fire & Ice wasprogramma in onze Turtle Wax wasstraat. Lees op deze pagina hoe je in onze carwash altijd het goedkoopst uit bent!

Gratis Autowassen en andere acties

Wasstraat Mr. Glow ligt aan de N44 nabij Scheveningen. De kans is groot dat je al dagelijks langs rijdt, maar nog niet weet dat onze carwash zich daar bevindt. Wij bevinden ons op het terrein van Shell Wassenaar aan de N44. In samenwerking met dit Shell pompstation hebben we ongekend aantrekkelijke acties opgezet. Een van deze acties is het gratis autowassen in onze wasstraat als je 25 liter benzine tankt bij Shell Wassenaar. Verder hebben we diverse acties als gratis koffie, vlekverwijdering, gratis ijsjes voor kinderen, gratis vlek- en krasverwijdering en natuurlijk Happy Hour 50% korting tijdens de spits! Kom snel langs bij onze wasstraat bij Scheveningen. Meer weten? Bekijk hier al onze huidige acties.

Verslaafd aan de wasstraat of je glanzende auto? Je kunt het zo gek maken als je wilt met onze waspas. Verder vind je op ons terrein ook het PoetsLAB waar regelmatig supercars voor een exclusieve behandeling worden gebracht. Ook kun je bij PoetsLAB schades aan de autolak laten verwijderen en andere oneffenheden als rooklucht en roest laten verhelpen. Kortom, op ons terrein vind je alles voor je auto!

Snel en goedkoop met de waspas

Met onze carwash abonnement mag je oneindig door de wasstraat en rij je er altijd netjes bij. Je auto glanst en is beschermd tegen allerlei negatieve invloeden. Na twee wasbeurten met het Fire & Ice wasprogramma heb je je waspas al terugverdiend. Het werkt zeer eenvoudig en doordat onze wasstraat voorzien is van een kentekenscan en slagboom, ga je zo de wasstraat door zonder veel tijd te verliezen. Meer weten of de Mr. Glow waspas? Bekijk en bestel hem hier.

100% krasvrij garantie en niet tevreden geld terug

Onze wasstraat is voorzien van moderne apparatuur die geen krassen veroorzaken in je autolak. Wij exploiteren de unieke wasstraat formule van Turtle Wax en na een bezoek aan onze wasstraat nabij Scheveningen snap je waarom. We gebruiken premium autowasproducten en overal is aan gedacht. Van de onderkant van je auto tot het wassen van je velgen en de geur die tijdens het wassen door de airco naar binnen komt. Na de unieke vuur en ijs ervaring in onze wasstraat zal je in een lekker ruikende auto vertrekken. Aan het einde van de wasstraat hebben we spiegels geplaatst zodat je direct het glanzende eindresultaat kunt zien en nog even kunt nagenieten. Kom hier meer te weten over onze wasprogramma’s.

Wasstraat Scheveningen N44

Als je nu nog niet overtuigd bent waarom je Mr. Glow moet kiezen boven een carwash in Scheveningen weten we het ook niet meer. Bekijk hier waar we gevestigd zijn. In 10 minuten ben je bij onze Car Wash Center, al is de kans groot dat je al regelmatig langsrijdt. We hopen je snel te zien!