Uitleg wasprogramma’s van Mr. Glow

uitleg wasprogramma's carwash wax

Uitleg wasprogramma’s van Mr. Glow

Wasprogramma’s zijn de lastigste keuze die je moet maken bij elke wasstraat. Wil je wel of niet je velgen laten wassen? Wel of geen autowax?  Ook wij bij carwash Mr. Glow hebben diverse en ook unieke wasprogramma’s. Zo hebben wij als enige van de BeneLux het Fire & Ice wasprogramma. Lees in dit blogbericht over de verschillen en voordelen van onze wasprogramma’s.

Uitleg wasprogramma’s

Bij wasstraat Mr. Glow bieden we vier verschillende wasprogramma’s voor je auto. Het Splash & Dash wasprogramma, de Normal Wash, de Good Wash en het unieke Fire & Ice wasprogramma. In het kort vind je hier uitleg van onze wasprogramma’s zodat de keuze wat makkelijker wordt. Van een simpele spoelbeurt tot een uitgebreide behandeling. Voor elke wens hebben we een passend programma.

Splash & Dash wasprogramma

Het Splash & Dash wasprogramma is ons kleinste en een goedkope autowasprogramma. Snel je auto wassen en goedkoop autowaxen? Dan is dit een geschikte wasprogramma. Je auto krijgt in zijn geheel een simpele wasbeurt en de autolak wordt voorzien van een laag wax van het merk Turtle Wax. Deze wax beschermt je autolak. Uiteraard wordt je auto ook gedroogd met onze luchtdroger na de wasbeurt.

Normal Wash wasprogramma

Het Normal Wash wasprogramma is een uitbreiding van de Splash & Dash wasprogramma. De auto wordt een extra keer gewassen en krijgt, voordat je de wasstraat ingaat, een pre-wash. Verder wordt bij dit wasprogramma ook je velgen gereinigd, wordt je auto vlekvrij afgespoeld met osmose water en afgedroogd door onze luchtblazers.

Good Wash wasprogramma

Het Good Wash wasprogramma is op zijn beurt weer een uitbreiding van de Normal Wash wasprogramma. De auto wordt net als bij een Normal Wash twee keer gewassen, maar wordt in dit wasprogramma bijgestaan door de “Kärger® High Pressure Wash”. Deze techniek zorgt voor een zorgvuldige hoge druk wasbeurt. Verder worden er meerdere Turtle Wax producten in de wasstraat gebruikt die je auto een hoogglans geven en de autolak laten stralen.

Fire & Ice wasprogramma

Bij het Fire & Ice wasprogramma, die wij als enige in de BeneLux aanbieden, wordt alles uit de kast gehaald als het om technieken en producten gaat. Een collectie op elkaar afgestemde en zorgvuldig geselecteerde Turtle Wax producten zorgen in samenwerking met de Kärger® wasstraattechnieken voor een krachtig resultaat. Een resultaat dat duurzaam is en de gehele exterieur van de auto ten goede komt. Naast een hoogwaardige wasbeurt is het Fire & Ice wasprogramma een leuke beleving waar het lijkt of er ijs en vuur over de auto wordt gegoten. Lees alles over dit unieke wasprogramma in ons Fire & Ice blogbericht.

Wasprogramma’s bekijken

Wil je alle wasprogramma’s nog eens naast elkaar in een tabel zien? Bekijk hier al onze wasprogramma’s.

Wasstraat Shell Wassenaar

Ben je geïnteresseerd geraakt door onze wasprogramma’s? Je vindt de Mr. Glow carwash op het terrein van Shell Wassenaar aan de N44 tussen Den Haag en Leiden, richting Amsterdam. Je kunt in de auto blijven zitten in onze geautomatiseerde wasstraat en bent binnen vier minuten de wasstraat doorlopen. Wij bieden een 100% garantie op een schone, glanzende auto en een krasvrije wasbeurt. Niet tevreden? Dan mag je je auto een tweede keer gratis wassen! Wist je dat we verder altijd acties hebben?

Gratis autowassen bij tanken

Elke donderdag kun je gratis autowassen na het tanken. Deze actie geldt alleen als je minimaal 25 liter tankt bij Shell Wassenaar. Dit pompstation ligt op hetzelfde terrein als de wasstraat van Mr. Glow.

Gratis krassen verwijderen uit je auto

Elk weekend zullen onze poetsboys na je wasbeurt in onze wasstraat, gratis 5 minuten krassen uit je auto verwijderen. Deze actie geldt op zaterdag en zondag.

Korting wasstraat bij het tanken

Je krijgt altijd 50% korting op het uitgebreide Fire & Ice wasbeurt van Mr. Glow bij een tankbeurt van minimaal 25 liter.

Wasstraat happy hour

Elke werkdag met 50% korting autowassen tussen 7:00 – 9:00 en 18:00 – 20:00.

Onbeperkt gratis autowassen

Wil je onbeperkt gratis autowassen? Dat kan met onze Unlimited Waspas. Voor slechts €28 per maand krijg je onbeperkt toegang tot al onze wasprogramma’s inclusief het Fire & Ice wasprogramma t.w.v. €22,- per wasbeurt. Meer weten? Bekijk hier onze waspassen.