Onbeperkt autowassen in de beste wasstraat

onbeperkt autowassen mr glow

Onbeperkt autowassen in de beste wasstraat

Onbeperkt je autowassen tegen lage kosten in de wasstraat? Of zelfs gratis door de wasstraat? We leggen uit hoe je goedkoop onbeperkt met je auto door de wasstraat kunt gaan.

Onbeperkt autowassen

Onbeperkt autowassen is wellicht een droom van iedereen die zuinig is op zijn auto of van zijn auto houdt. Er zijn meerdere manieren en ook meerdere redenen om je auto regelmatig te wassen. Hoe vaak je je auto moet wassen lichtten we al eerder toe. Ontdek hoe je je auto tegen zo laag mogelijke kosten, of zelfs gratis onbeperkt kunt wassen.

Zelf auto wassen met de hand

Natuurlijk ligt het zelf handwassen van je auto voor het meest voor de hand. Zelf je auto wassen met de hand is een tijdrovende klus en vereist daarnaast een investering om de beste autowas, autowax, microvezel doeken en andere materialen in te kopen. Daarnaast is het niet in alle gemeenten toegestaan om op straat je auto zelf te wassen. Je auto in de was zetten is niet meer iets van deze tijd en je auto laten wassen kost nogal wat knaken. De beste opties die er zijn; de wasbox en de wasstraat!

Auto wassen wasbox

De wasbox biedt ook mogelijkheden om goedkoop je auto te wassen. Natuurlijk wast iedereen zijn auto op zijn eigen manier. In de wasbox zou je ervoor kunnen kiezen om de ene week het volledige programma af te werken en de andere week, of zelfs ook tussendoor, enkel af te spoelen. Door deze aanpak blijft je auto volledig schoon en bespaar je kosten. Toch is er nog een betere optie dan de wasbox, de wasstraat. Naast een flinke tijdsbesparing doet deze bijvoorbeeld ook een uitgebreide en effectieve bodemreiniging van je auto.

Gratis door de wasstraat

Onbeperkt wassen doe je het best in de wasstraat omdat dit tijd bespaart en je vaak kunt blijven zitten in de auto. Het grote gemak is het geld meer dan waard. In onze wasstraat kun je daarnaast op elke donderdag, wanneer je minimaal 25 liter tankt bij het naastgelegen Shell Wassenaar tankstation, zelfs gratis door de wasstraat. Tijdens de spitsuren in de ochtend en middag hebben wij happy hours. Kom je uit je werk? Ga dan met korting door de wasstraat. Door onze ligging aan de N44 in Wassenaar tussen Den Haag en Amsterdam is de kans groot dat je langsrijdt en je hoeft bij Mr. Glow niet uit te stappen.

Waspas

De beste optie om gratis door de wasstraat te kunnen met het hoogste niveau op het gebied van comfort is toch wel de waspas. Je bestelt de Mr. Glow waspas die altijd opgezegd kan worden en komt aan wanneer je wilt. De kenteken van je auto wordt gescand wanneer je aan komt rijden en je kunt zonder uit te stappen regelrecht de wasstraat in. Als je een waspas van Mr. Glow afneemt mag je onbeperkt gebruik maken van het unieke en hoogwaardige Fire & Ice wasprogramma. Ontdek hier alle voordelen van het onbeperkt autowassen met de waspas.